Apmeklētāju centrs, kas noslēpts kā kalns, lai apmierinātu apmeklētājus Dānijas vēsturiskajos Kalošas pilsdrupās

Kalas skaistās vēsturiskās drupas Pils ir neiespējama, bet tās plānotais apmeklētāju centrs, iespējams, nav pārāk viegli uz vietas. Dānijas arhitektūras firma Arkitema Arhitekti atklāja savu uzvarētāju priekšlikumu vēsturiskā vietas apmeklētāju centram - kalnainā ēkā, kas apvienota ar apkārtējo kalnaino ainavu. Neparasta ēka ir veidota kā Mols Bjerges nacionālā parka Dānijā pagarinājums, lai saglabātu uzmanību drupām un esošo arhitektūru.

Atrodas Jitlandes austrumos tikai 20 kilometru attālumā no Dānijas Orhūsas pilsētas Kalas? Pils drupas ir liela tūristu piesaiste, kurā ir dramatiska vēsture, kas aizsākās 14. gadsimtā. Tādēļ bija nepieciešams jauns apmeklētāju centrs, lai apmierinātu apmēram 150 000 tūristi, kas katru gadu apmeklē drupas. Arkitema Arhitekti izstrādāja ēku, lai apmierinātu nepieciešamo mērogu, bet vēlējās saglabāt esošos viedokļus. Rezultātā izveidotais dizains ir tas, kas maskē apmeklētāju centru kā dabisku zemes formu.

Saistītie: Šis zaļo jumta apmeklētāju centrs tiks izvietots zem kalna Dānijā

Lēnām nogāzētā kalnainā ēka tiks būvēta no koka un ķieģeļiem, un tā pārklās divus stāvus, kas savienoti ar lielām kāpnēm, kas divkāršo kā sapulces vietu. Apmeklētāju centrā būs arī izstāžu zona, vācot vietas un restorāns ar panorāmas skatu uz drupām. Jūms būs pieejams arī apmeklētājiem. Projekts paredzēts, lai sabiedrība varētu piedalīties 2019. gadā.

Loading...