Daylit Gentes mājas pagarinājums, ko piedāvā Atelier Vens Vanbelle, izskatās kā ģeometrisks mežs

Ir tik daudz radošu ceļu gaismai mājās. Šī Atelier Vens Vanbelle izstrādātā Gente papildina dabas gaismu maigā un organiskā veidā - tāpat kā mežā. Atrodas mājas aizmugurē, projektā koka kolonnas papildina spuras, kas izstaro no ārpuses, lai radītu sarežģītus modeļus, kas izvietoti ar jumta logiem.

Pāris, kas dzīvoja mājā, gribēja jaunu virtuvi, jaunu vannas istabu un plašāku nakts dzīvi. Lai nodrošinātu dabiskāku apgaismojumu, arhitekti izstrādāja paplašinājumu ar trim taisnstūrveida jumta logiem un stikla sienu. Virtuves grīda ir pārklāta ar sešstūrainu flīzēm, kas atspoguļo ģeometriskos koka veidojumus, kas izveidoti uz griestiem, un sešstūrainā brūnā bruģakmenī, kas iebūvēts zālājā. Atrium, kas izceļ caur atpūtas telpu griestiem, noformē skatu uz stāvu.

Saistītie raksti: Atelier Vens Vanbelle padara tradicionālo Beļģijas lauku saimniecību kā vara segumu

"Tā vietā, lai izveidotu virtuvi, tika izveidota vieta, kas izraisa rudens pastaigu sajūtu," sacīja arhitekti. "Viegla gaisma nokļūst caur gaismekļu sēriju smalki caur griestu struktūru, grīda, šķiet, ir pārklāta ar lapām, un koka stumbri padara pārgājienu pa šo vietu par piedzīvojumu."

+ Atelier Vens Vanbelle

Atelier Vensa Vanbelle fotoattēli

Loading...