Meklēt atkal Vai jūs varat redzēt jaunu papildinājumu?

Arhitekti izstrādāja papildinājumu kā spēcīgu un atšķirīgu telpu, kas paliek nenozīmīga, kad to redz ārā.

Arhitekti izstrādāja papildinājumu kā spēcīgu un atšķirīgu telpu, kas paliek nenozīmīga, kad to redz ārā. Mērķis bija dematerializēt telpu, izmantojot baltas sienas un aploksni, kas izgatavota no zema dzelzs, neierāmēta stikla ar balto saldo līniju. Pateicoties fritted līnijām, skats uz pievienošanu pāri kanālam tiek traucēta, bet naktī apgaismojums pārvērš to par necaurspīdīgu apjomu.

Saistītie raksti: JaK Studio ir izveidojis Londonā pirmo "neredzamo" ekoloģisko māju

Šī telpa ir pazemināta zemē, un tai ir centralizēti novietots zemes līmeņa galds, kurā atrodas pārējā telpa. Baltas sēdvietas, sienas un grīdas ir izgatavotas no Corian, kas atvieglo telpu. Stikla sienas un jumts ir izgatavotas no rūdītajām rūtīm, kas saistītas ar strukturālo silikonu. Baltie starplikas stieņi un baltās krāsas sloksnes rada vizuālu gradāciju, kas ļauj telpai atšķirties atkarībā no dienas laika.

+ Gianni Botsfordas arhitekti

Džeimsa Morisa fotogrāfijas

Skatīties video: Let's use video to reinvent education | Salman Khan (Decembris 2019).

Loading...